Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

19 Mayıs 2008 Pazartesi

19 Mayıs Kutlu Olsun

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı olarak bilinen Ata'mızın Samsun'a ayak bastığı o tarihi günün, bügün 99 yılını kutluyoruz. Gururluyuz.

Bugünün ayrı bir önemi daha var. Hepimiz biliyoruz ki Mustafa Kemal'e ne zaman doğduğu sorulduğunda, kendisi 19 Mayıs diye cevap vermiştir. Bu sebeple bugün Ata'mızın doğum günüdür. Kendisine bize bu günleri armağan ettiği için minnettarız.

Değerli Mustafa Kemal'in bu ülkeyi gençlere emanet ettiğini bazen unutsak da bunu en azından bugün unutmamalıyız. Çünkü bugünün diğer bir önemi de Gençlik Bayramı olması. Kurtuluş Savaşı'nda yitirdiğimiz gençlerimizi düşündükçe bugünün neden gençlerin bayramı olduğu daha net ortaya çıkıyor.

"Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim." diyen Gazi Mustafa Kemal, ayrıca bugünü spor bayramı da ilan etmiştir. Tüm sporcularımızın bayramını kutlarız.

Özetle, bu ülke için yapmadığı fedakarlık kalmamış olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun can yoldaşları olmuş Gençlerimizin bayramını sporcularımızla birlikte kutlar, Türk Halkına bugün de tüm coşkusunu göstermesi çağrısında bulunuruz.

Politika Dergisi

Hiç yorum yok:

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog