Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

17 Mayıs 2008 Cumartesi

Ümidimizi Yitiriyoruz: Bize Destek Olun

Politika Dergisi yidi aylık bir süredir yayın hayatına devam ediyor. Kasım 2007 tarihinden e-dergi çıkarılma süreci yani Mart 2008'e kadar dergi şeklinde olmasa bile makaleler yayınladık. Mart 2008'den beridir de e-dergi sürecini sürdürmekteyiz. On beş günde bir çıkan e-dergimizi bu süreçte okuyan okur sayısı ortalama 4000 olmasına rağmen hiçbir sponsor desteği bulamadık. Belki bu bizim beceriksizliğimiz ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.

Üzülerek söylüyorum ki gösterdiğimiz tüm çabalara rağmen, birçok girimimize cevap dahi alamadık; ama yine de ülkemiz adına bir şeyleri gerçekleştirmeye çalıştık.

Bize destek olun şeklindeki yalvarmalarımızın sonuç vermemesi üzerine sponsor bulma konusundaki ümidimizi yitirmeye başladık.

Gençlerin, Atatürk'ün vasiyetine uygun hareket etmeye çalışan gençlerin desteklenmediğini görünce artık bazı şeyleri açıklamak gerektiği varsaydık. Her fırsatta "gençlere çok iş düşüyor; ama gençlerde hayır yok" diyenlere şu şekilde sesleniyoruz: "Biz buradayız; ama siz neredesiniz?"

Politika Dergisi'nin mülakatlara ses kayıt cihazı olmadan gitmek zorunda olduğunu size belirtmek isteriz. Fotoğraf makinemiz de yok. Mülakatlarda nezaketen hediye alabilecek paramızda. Bu eksikliklerin çoğunu ya kendi imkanlarımızdan ya da dostlardan gideriyoruz. Dostlarımızın bu eksikleri her istediğimizde vereceklerini bildiğimiz halde artık bu durumdan çekiniyoruz.

Yineliyorum: "biz bu ülke için çalışıyoruz. Bize lütfen destek verin. Bizde bazı şeyleri sattı diye bazıları gibi hain etiketi yemek istemiyoruz."

Politika Dergisi Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan DAĞ




Hiç yorum yok:

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog