Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

16 Mart 2008 Pazar

Politika Dergisi: Sponsor veya Sponsorlar Arıyoruz.

Son günlerde Politika Dergisi'ne, bir takım sorular geliyor. Bu soruları siz değerli okuyucularımızla paylaşırsak,
  1. Neden dergimizi sadece e-dergi olarak çıkarttığımız hakkında sorular geliyor. Kısacası okurlarımız dergimizi elle tutulur bir şekilde de istiyorlar.
  2. Diğer gelen bir soru da "neden bu kadar okuyucusu olan bir dergi hala ücretsiz sunucularda hizmet veriyor?" şeklinde.
Değerli okuyucularımızın isteklerine gerçekten önem veriyoruz. Hatta bu istekleri gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyide yapmaya çalışıyoruz.

Öncelikle ben hiçbir maddi kazanç beklemeksizin burada yazılarını yazan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Herhangi bir gelir elde etmeselerde yeni sitemiz için maddi olarak her türlü fedakarlığı gerçekleştirmeye hazırlar. Bu açıdan bir sorunumuz yok.

Diğer konuya gelince, yani Politika Dergisi'ni sadece e-dergi olarak yayınlamamamız gerektiğini söyleyen okurlarımıza açık yüreklilikle söylüyoruz ki, bu meblağların altından kalkabilecek gücümüz yok.

Politika Dergisi tabi ki sadece interneti olan okuyuculara hizmet etmek istemez. Politika Dergisi'nin hedef kitlesi tüm bireylerdir; fakat az önce de belirttiğim gibi ne maddi gücümüz ne de faaliyet alanımız bu kadar geniş değil.

Son söz olarak bize destek olabilecek, sponsorlarla bu işi başarabileceğimizi umuyoruz. Ben ve arkadaşlarımın yani bizim bu işten hiçbir maddi beklentimiz yoktur ve olamaz da. Biz sadece bize inanan, güvenen insanların bize destek olarak başkalarının da bize güvenmesi için gerekli ortamı hazırlamasını bekliyoruz.

Gençliğe yapılan her yatırımın da oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz.

Teşekkürlerimizle,

Politika Dergisi Adına; Gökhan DAĞ

Hiç yorum yok:

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog