Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

18 Kasım 2007 Pazar

Politika Dergisi'ne Kulak Verin

Büyük bir umutla gerçekleştirdiğimiz projemize destek veren, vermeyen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Dergimize giren ziyaretçi sayılarına bakıp gerçekten mutlu olmaktayız. Daha çok yeni bir proje olmasına (kabul etmek gerekir ki birçok eksiklerine) rağmen sizlerden gördüğümüz bu destek bizi çok mutlu etti.

Dergimizin dizaynı hakkında bazı eleştirilerde gelmiyor değil. Bu eleştiriye şu şekilde yanıt vermek istiyoruz. Sitemiz bilgisayarınızda bu şekilde görünmüyorsa, tarayıcınız siteyi düzgün yansıtmıyordur. Sitemizin bu şekilde gözükebilmesi için lütfen tarayıcınızı güncelleyiniz. Bu da sorunu gideremiyorsa Mozilla Firefox veya İnternet Explorer 7.0 sürümünü indirmelisiniz. İndirmek için gerekli linki Soldaki Önemli Uyarı Başlığında Görebilirisiniz.


Dergimiz yeni bir proje olduğu için yeni yazılar yazma konusunda sıkıntılar çektiğimiz bir gerçek. Bu sebeple, bu işe gönül verebilecek yeni arkadaşlarımızı ve büyüklerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, hiçbir çıkar peşinde olmadan sürdürmeye çalıştığımız projemizde bize olan desteğinizi devam ettirmenizi dileriz. Teşekkürlerimizle,

Politika Dergisi

Hiç yorum yok:

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog