Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

12 Aralık 2007 Çarşamba

Politika Dergisi Değişime Gidiyor !

11.12.2007 tarihinde Politika Dergisi yönetimimiz toplanmış ve derginin geleceği daha iyi nasıl olabilir sorusu hakkında bazı kararlar almışlardır. Bu kararları açıklık ilkesi gereği okuyucularımıza açıklamayı bir borç biliriz.

Öncelikle üzerinde konuşulan konuları belirtirsek;
  1. Yazar alımlarının devam edip etmeyeceği
  2. Yazarların, yayınladıkları eserlerin sayıca azlığı veya fazlalığı
  3. Yazarların belirli günlerde yazıp yazmaması konusu ve misafir yazarlara ayrılacak günler
İlk Konu Hakkında, verilen karar şudur: "Dergimiz daha büyük bir okur kitlesine ulaşabilmek açısından yeni yazarlara ihtiyaç duymaktadır. Ayrıca her türlü görüşe yer vemek demokrasinin gereğidir."

İkinci Konu Hakkında, verilen karar şudur: "Dergimizde kadrolu yazar olarak bulunmasına karşın bazı yazarlarımızın neredeyse hiç yazı yazmaması, bazı yazarlarımızın ise bu azlık sebebiyle çok yazı yazıyormuş gibi göründüğü gerçeği vurgulanmıştır. Bu vurgu sonrası Hüseyin Kara arkadaşımız kadrolu olarak durmaktansa artık, dışarıdan bize destek vereceğini bildirmiş ve kadrolu yazarlık görevinden ayrılmıştır. Diğer yazar arkadaşlarsa yazılarını yollama konusunda daha hassas daranacaklarını belirtmişlerdir.

Üçüncü Konu Hakkında, verilen karar şudur: "Dergimizde hem yeteri kadar yazmayan arkadaşları teşvik etmek, hem de yazılan yazıların okunurluğunu arttırmak için, her yazar için bir gün oluşturulmuş ve yazarların bu günler dışında yazması, ancak o gün, gerçekte günü olan yazarın onayına bırakılmıştır. Gününde yazısını yazacak olan yazarımız ise o gün içinde asgari 1 (bir) yazı yazmakla yükümlü bırakılmış, üst üste 2 defa yazısını yollamayan ve/veya toplamda 3 (üç) defa yazı yazmayan arkadaş kadrosunundan çıkarılmayı kabul etmiştir. Özürlü haller bu durumun dışındadır. Bu durumda yazarların gün sırası şu şekilde gerçekleşmişir.
  • Pazartesi - Modest
  • Salı - Ezgi Özdemir
  • Çarşamba - Emrah Demir Örs
  • Perşembe - Carlott
  • Cuma - Gökhan DAĞ
  • Cumartesi, Pazar - Kadrolu Yazar Olmayan Arkadaşlarımızın Yazıları
Demokratik bir ortamda oy çoğluğuyla alınmış kararlarımız bunlar olup, yeni toplantılar sonucu alınanan kararların dergimizde okuyuculara açıklanacağını belirtmek isteriz.

Bu alınan kararlar 15.12.2007 Cumartesi tarihinden itibaren geçerli olup, yazısını dergimize yollayan herkes bu ve önceki kararları kabul etmiş sayılır. Teşekkürlerimizle, okumadaki sabrınız ve ilginiz için.

Politika Dergisi

Hiç yorum yok:

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog