Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

10 Aralık 2007 Pazartesi

Yeni Yazarlar Arıyoruz !

Politika Dergisi yayın hayatına kısa bir süre önce başlamasına rağmen, belirli bir okur kitlesi tarafından takip edilir hale gelmiştir. Türkiye ve Dünya meseleleri hakkında sessiz kalınamayacağı gerçeğini benimsemiş bu grupta yer almak istiyorsanız, sizi bu isteğinizi gerçekleştirmeye davet ediyoruz ve bunun içinde size bir kaç yöntem sunuyoruz.

1- Politika Dergisi'nde sürekli yazmak istiyorsanız, politikadergisi@gmail.com adresine kendinizi tanıtan bir e-posta atınız. Sizinle en kısa sürede irtibata geçilecektir.

2- Politika Dergisi'nde sürekli yazmak yerine bazı durumlarda yazılarınız yayınlanmasını istiyorsanız;
  • politikadergisi.yazar@blogger.com adresine İsminizi ve Soyadınızı belirterek oluşturduğunuz yazınızı e-posta olarak atınız. İsim ve Soyad belirtilmeden gönderilen yazılar (düzeltme e-postası gelmez ise) 2 gün sonra anonim olarak yayınlanacaktır.
  • Dergimizin web sitesinin en alt kısmında bulunan Yazar Olun ! başlıklı dosya gönderim alanından yazılarınızı bize kolayca iletebilirsiniz. Bu şekilde gönderilen yazılarda isim soyisim şartı arandığını da belirtmek isteriz.
Gönderilen bu yazılara herhangi bir telif hakkı ücreti ödenmeyeceği gibi yazılan yazılardan dolayı oluşabilecek hukuki işlemlerden yazarın kendisi sorumludur.

Görüldüğü üzere dergimizde yazar olmak oldukça kolaydır. Bursa Nutku'nu özümsemiş gençler olarak sizi aramızda görmeyi temenni ediyoruz.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, çağdaş bir Türkiye dileriz.

Politika Dergisi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bu siteyi çok beğendim.yazar olmak istiyorum ama olamıyorum.elimden geleni yapıyorum.bana yardım edin lütfen.çok zorlanıyorum.

Gökhan DAĞ dedi ki...

Site hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ederim. Nasıl bir sorunla karşılaştığınızı bana iletirseniz size yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler.

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog