Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

19 Nisan 2008 Cumartesi

Kamer GENÇ'e Saldıranları Kınıyorum.

Kamer GENÇ'i tanımayanız yoktur herhalde; ama ben yine de kısacasa kendisini tanıtayım. Kendisi şu anda Bağımsız Tunceli Milletvekili olup, iktidara karşı yaptığı çıkışlarla tanınmakta. Tabii ki bu milletvekilliği deneyimi Kamer GENÇ için ilk değil, kendisi daha önce de milletvekilliği yapmış bir politikacı.

Neden bahsediyoruz Kamer Genç'ten, yoksa Kamer Genç'e bir şey mi oldu?

Evet oldu, değerli okuyucular. Kendisi AKP'li Milletvekillerince resmen dövüldü. Sebebi ne (?) iktidara karşı muhalefet yapması, sebebi ne (?) Bakanlar Kurulu'ndan neden kimse mecliste değil demesi, sebebi ne (?) bana Tayyip'i getirin demesi.

Demokrasiden, özgürlükten nasibini sadece Türban konusunda alabilmiş bir iktidardan da başka bir şey beklemek her haldeki saçma olur.

İşin garibi ne biliyor musunuz? İşin garibi aktarıyorum değerli okuyucular. Başbakanımız olan RTE, bir gazetecinin Kamer Genç'e vekilleriniz saldırdı, şiddet uyguladı ne düşünüyorsunuz sorusuna RTE'nin verdiği cevap: "Benim vekillerim şiddet uygulamaz, şiddeti uygulayan o zatın kendisidir."

Ayıptır, yasaktır, günahtır. Bu tarz düşünen bir Başbakan'ın kölesi biçiminde hareket eden milletvekilleri ne yapsın inanın ben kestirebiliyorum.

Geçen gün yolda iki ufak çocuğa rastlıyorum, bakın neler konuşuyorlar: Bizde çakı taşıyalım bundan sonra, Tayyip Erdoğan'da da varmış."

Yukarıda anlaattığım şeyleri dün Kamer GENÇ'te dile getirdi. Başbakanı çakı taşıyor, milletvekili beni linç etmeye kalkışıyor, bende bundan sonra silahla mı gireyim?

Ülkenin meclisi'nin geldiği hale bakın. 23 Nisan'a sayılı günler kala şu meclisin durumuna bakın. Eski vekillerin kemikleri sızlıyordur. Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur.

%47 oy aldı diye bir vekili dövmeye çalışmak, hatta dövmek anca diktatörlük rejimiyle bağdaşır. Unutmadan o milletvekili, sizin sürekli oy dilendiğiniz yerin, yani Tunceli'nin milletvekilidir. Hadi gidin utanmadan oy isteyin, durmayın. Zaten durmak yok yola devam. Bir bunların yolunu bilsem, bir açıklasalar inanın ki tükürsek Yarabbi şükür derler.

Saygılarımla, milletinvekiline tokat atanlar hariç. Ben de mi vekillere konuşuyorum? Evet konuşuyorum, ama bunların ne kadar vekil olduğu tartışılır değerli okuyucular.

Gökhan DAĞ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok güzel söyledin kardesim bunlar böyle iste zorbaliklan herseyi cözeceklerini sainiyor bende bir Tunceliyim ve kamer genc gibi insanlar bu dünyaya az ugrar...bence rte nin saddamdan hic bir farki yok kendisinin saraylari arabalari var halk da ac ac burdan sana sesleniyorum TAYIP millet ac ac sende ogularini orda burda okutuyorsun kendine ceki düzen ver ve kamer genc gibi bu ülkeye biraz da zarardansa Faydan dokunsun...RTE dedigin gibi dersimin oylarini istiyor SEN bizim Milletrimize bukadaz saygisilik yapiyorsun bizde sana oy verelim bizim kamer genc gibi tam bagimsiz bir Türkiye icin olanlari baslarda görmek isterim ah deniz gezmis yasasaydi .....

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog