Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

24 Ocak 2008 Perşembe

Bu Kadar Olmaz !

Maliye Bakanı ve Sayın YÖK Başkanı, açık kalan mikrofon olayından sonra hemencecik buluştular. Maliye Bakanı'nın YÖK Başkanı ile ilgili olan konuşmasını hatırlayalım:

- Bürokrat: Yeni YÖK Başkanı'nın havası değişmiş. Gayet güzel sözler söylüyor?
- Unakıtan: İsterse söylemesin...
- Bürokrat: Bu ortamdan faydalanıp üniversite reformunu da yaparsak hükümet olarak Sayın Bakanım çok ciddi başarı olur.
- Bürokrat: 300 milyona yakın, üniversitelere iyileşme yapıyoruz yıllık. Gülüp oynasınlar...daha sesleri çıkmaz.... Tarifeyi de ufak bir rötuşla geçiştiririz böylece...

İşte bu konuşmadan sonra YÖK Başkanı ve Sayın Unakıtan buluştular. Konuyla ilgili sorular soran medyaya karşı Bakanımızın verdiği cevaba bakın: "YÖK Başkanı ile ilgili olanları tam duyamamışsınız ama yakıştırmışsınız. Ötekileri iyi duymuşsunuz da... " dedi.

YÖK Başkanı ise; "KIRGIN mısınız?" sorusuna "HAYIR" cevabını verdi.

Şimdi burada öyle şeyler yazarım ki, iki gün sonra değiştirir siz yanlış okumuşsunuz derim; ama bunu yapacak karakterde biri değilim. Yazdıklarımın sonuna kadar da arkasındayım. Aynen konuştuklarım gibi; çünkü ben Atatürk Genci'yim. YÖK Başkanı gibi de susmaz cevabımı anında veririm.

Konuştukları konu da üniversitelere verilecek mali destek. Tabii ki mali destekte artış olacak, okulumuz din yuvaları olma yolundaysa paraya da ihtiyaç duyacak. Zaten eğitimin paralı olması gerektiğini söyleyen, toplumun durumunu süper zekada kavramış bir sosyolog YÖK Başkanımız var. Unakıtan'ın para akıtan olmasının sebebini de varın siz düşünün.

Politika erdem işidir. Politika dürüstlük işidir. Politikayı bu hale getirenlerse, sizi ALLAH'a havale ediyorum. Dürüst olmaları dileklerimle,

Gökhan DAĞ

Hiç yorum yok:

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog