Yeni Sitemizde Yayındayız

Politika Dergisi Sayı 15

href="http://www.politikadergisi.com/sites/default/files/PD15.zip">Politika Dergisi Sayı 15'i İndirmek İçin Tıklayın.

 

24 Ocak 2008 Perşembe

Helal Olsun MHP!

Milliyetçi Hareket Partisi, oy verenlerine ihanet etmiştir.

Üstelik kısa bir süre içerisinde bir değil, iki kez…

Meydanlarda kükreyen Bahçeli, AKP’nin suyundan gitmeye devam ediyor.

Varan 1: Cumhurbaşkanlığı seçimi…

Seçimlerde birincil ölçüt Cumhurbaşkanlığı seçimi krizi idi. Krizden korkan, güçsüz ekonomik yapıdaki seçmen AKP’ye, başka bir seçenek isteyenler ise genel olarak CHP ve MHP’ye oyunu verdi. Ancak henüz pazarlık kozunu bile kullanmayan MHP, AKP’yi ödüllendirdi.

Peki, Ağar ve Mumcu’nun akıbetine uğramaktan korktuğu söylenen MHP haklı mıydı?

Kişisel kanım; haklı olmadığı yönündedir. Çünkü zaten Ağar ve Mumcu’ya bu konuda kızanlar oylarını fazlasıyla AKP’ye vermiştir. MHP’ye kalan oylar ise; sağ kesimdeki Cumhuriyet yanlılarıydı. Birçok alevi, laik vs. vatandaşımız MHP’ye oyunu vermiştir. Ben bunu gözümle gördüm.

Görünen o dur ki; MHP oy verenlerine dahi ihanet etmiştir.

Varan 2: Türban olayı…

Sayın Bahçeli ve ekibi yanılgı içindedir. Danışmanları, akıl hocaları kim bilmiyorum ama MHP malum türban olayından siyasal getirim bekliyorsa avucunu yalayacak. Çünkü türbancılar, Fettullahçılar artık siyasi oluşumlarını, evrimlerini tamamladı ve adı kondu: AKP.

MHP, çıkacak tüm kargaşa ve kavgaların tek sorumlusu olacaktır.

MHP, ülkenin geriye gidişinin sorumlusu olacaktır.

Oy getirecekse de bunlara değer mi MHP?

Türbanı kimse bana özgürlük diye tanıtmasın. FG cemaatinin faaliyetlerini devam ettirdiği bir yerde, erkeklerin bencilliklerinin eseri olan bir aksesuarı kimse bana özgürlük diye göstermesin.

MHP yöneticilerine sesleniyorum:”Partiniz şu dakikadan itibaren yıkılma sürecine girmiştir. DSP birinci partiyken idamı kaldıran, özel yaşamında türbanlı olan milletvekilinizi TBMM’ye girerken açtıran parti siz değil miydiniz? Fettullahçılar başta olunca böyle mi oldu?”

MHP ve DTP, AKP’ye hizmet etme yarışına devam ededursunlar, Türkiye kaosa sürüklenmeye devam ediyor.

Helal olsun MHP, helal olsun Bahçeli!..

UĞUR'suz 15 yıl

Sevgili Atatürkçü, demokrat, yurtsever, kahraman basın ve cumhuriyet şehidimiz Uğur Mumcu'nun ölümünün 15.yılında emanetini yeterince koruyamamaktan ötürü duyduğum utançla aziz hatırası önünde saygıyla eğilirim.

Hiçbir şey değişmedi UĞUR ABİ, ihanet ve gerileme tüm hızıyla devam ediyor ve biz sustuklarımızdan sorumlu hissetmiyoruz kendimizi. Umarım bu yıldönümü bir ateşlenmeye vesile olur ve Atatürk gençliği bıraktığın bağımsızlık ve onur sancağını düşmeden eline alır.

Tekrar sevgi, minnet ve selamlarımla...

Emrah ÖZDEMİR

Hiç yorum yok:

Yazı Hakkındaki Yorumunuzu Bırakın

© Blogger Templates | Tech Blog